Εντός/Εκτός Με τίτλο «ιερές» ανισότητες» είχαμε σχολιάσει δηκτικά την μεταφορά του Μητροπολίτη Κοσμά από το Αγρίνιο σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Η δικαίωση έρχεται με επίσημη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και είναι ένα χαστούκι στην επίσημη Εκκλησία που όχι μόνο επιδιώκει προνομιακή μεταχείριση στα πάντα , αλλά ελέγχεται και για το ηθικό της υπόβαθρο, κάνοντας σκόνη τις Γραφές που η ίδια πιστεύει και διακηρύσσει.

πλήρες κείμενο

Παρά τον φανατισμό του κατά των εμβολίων , της μάσκας και της επιστήμης ,  παρά την άρνησή του αρχικά να διασωληνωθεί, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό από το Αγρίνιο για να έχει καλύτερη νοσηλεία.

πλήρες κείμενο


Κάτι συμβαίνει στην ΚΟ της ΝΔ για να κινητοποιηθεί η οικογένεια .  Η αδελφή του Πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη , έχει λέει, νέο ρόλο και στο εξής λειτουργεί ως σύνδεσμος  ανάμεσα σε Μαξίμου και βουλευτές Ν.Δ.

πλήρες κείμενοΑπευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ , χωρίς καν δημοσίευση το αποκαλείς σκάνδαλο. Εθισμένη προφανώς σε μια υπεράνω κριτικής και νόμων συμπεριφορά , η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν πτοείται. Ούτε κάποιος εισαγγελέας έχει ακούσει κάτι. Γι αυτό είμαστε απολύτως σίγουροι.

πλήρες κείμενο


Αιφνιδιάστηκε  φαίνεται  η κυβέρνηση  μετά  τη Standard & Poor’s ήρθε  και η  ψυχρολουσία της Moody΄s    καθώς ούτε αυτή προχώρησε τελικά σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας. Άλλη Ελλάδα διατυμπανίζει ο Μητσοτάκης με το ακατάσχετο επικοινωνιακό κρεσέντο, άλλη Ελλάδα βλέπουν οι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες.

πλήρες κείμενο

Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Πολυτεχνείο χαροποίησαν μόνο τους πολέμιους της μνήμης του Πολυτεχνείου , τους αρνητές των γεγονότων, αυτών που υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ νεκροί.  Χαροποιούν όσους επί 45 και πλέον έτη προσπαθούν να αμαυρώσουν την ημέρα μνήμης. Χαροποιούν όλους κείνους που υποστηρίζουν ότι η χούντα έκανε καλό στην Ελλάδα. 

πλήρες κείμενο

Πυρ ομαδόν κατά της Ναταλίας Γερμανού από τους  “κυνηγούς των μεταναστών” ,  γιατί τόλμησε να παρουσιάσει στην εκπομπή της τον διασώστη μεταναστών Ιάσονα Αποστολόπουλου ,  που παρ ολίγο να βραβευτεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ανθρωπιστική του δράση, αλλά τελικώς “κόπηκε” μετά από αντιδράσεις της σκληρής μερίδας πολιτικών της κυβερνητικής παράταξης.

πλήρες κείμενο


Αδιανόητη για δημοκρατικό θεσμό ήταν η κλήση  προς τον βουλευτή Π. Πολάκη   να δώσει ανωμοτί κατάθεση στο τμήμα... «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» μετά από εισαγγελική παραγγελία και μήνυση του γνωστού Φουρθιώτη.

πλήρες κείμενοΆγριος καυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ Εκκλησίας της Ελλάδας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με επίκεντρο ένα κτήμα τέρμα Πατησίων. Για το χρήμα δηλαδή.

πλήρες κείμενο


Πριν τελειώσει το καλοκαίρι του 2019, λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές ο Μητσοτάκης υπόσχονταν δρομολόγια της Γραμμής 1 Κηφισιά-Πειραιά κάθε δύο λεπτά.

πλήρες κείμενο

Απόψεις

Του Στράτου ΒαλτινούΟυρές παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στα φαρμακεία. Πολίτες που μάλλον αρνούνται το εμβόλιο σχηματίζουν ουρές για το rapid tests, με δικά τους έξοδα. Ο αχαλίνωτος νεοφιλελευθερισμός που έχει γίνει εμμονή... πλήρες κείμενο
Του Στράτου Βαλτινού Ένας θρησκευόμενος ηθοποιός αντιδρά και εντείνει μια υπαρκτή δημόσια αντιπαράθεση. Μάλλον δεν έχει μελετήσει το δόγμα που πιστεύει. Αρνείται να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι ως αγέλη και να διαχωρίζονται... πλήρες κείμενο
Έλενα Όλγα Χρηστίδη* Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού συγκεκριμένα έχει γίνει σαφής από την αρχή της ανάληψης εξουσίας. Το επικοινωνιακό προφίλ μιας ηγετοκεντρικής κυβέρνησης, με την ταυτόχρονη... πλήρες κείμενο
Του Στράτου ΒαλτινούΗ ατμόσφαιρα είναι γεμάτη ένταση. Όχι στο Πολυτενχείο που έχει την επέτειο της εξέγερσης, αλλά στην πολιτική, στην κοινωνία. Δεν υπάρχει κλίμα βίας , αν και οι προβοκάτορες δεν έχουν ποτέ ρεπό. πλήρες κείμενο
Του Στράτου ΒαλτινούΜνημείο ασάφειας και δισταγμού, που πολλαπλασιάζει τα ερωτηματικά, αποτελεί ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου σχετικά με τις ενέργειες που έχουν προβεί η πρεσβεία του... πλήρες κείμενο
Του Στράτου Βαλτινού Οι Έλληνες πολίτες ευθύνονται για όλα, όταν δεν επιδεικνύουν ατομική ευθύνη . Η κυβερνητική ευθύνη είναι μια επινόηση της Αριστεράς. Ακόμη και το Σύνταγμα που έχει ρητές προβλέψεις για το πώς προστατεύεται... πλήρες κείμενο