Επινόησαν τον διάβολο και την κόλαση για να προκαλούν τρόμο και να πειθαναγκάζουν τους ανθρώπους να υποτάσσονται στα δόγματά τους.
Επινόησαν  πλήθος απαγορεύσεων για να γίνουν αποδεκτά μόνο όσα επιτρέπουν. Έκαιγαν ζωντανούς ανθρώπους  κυρίως γυναίκες ως μάγισσες, μίσησαν τις γυναίκες και αυτό το μίσος το εξεδήλωσαν μέσω της μυθολογίας για την «πόρνη» Μαγδαληνή, ενώ τα γραπτά άλλα λένε, πολέμησαν μεταξύ τους για το πια τάση θα κυριαρχήσει εις βάρος της άλλης, όπως οι εικολονάτρες και οι εικονοκλάστες, αγκάλιασαν εγκληματίες επειδή τους έδιναν πλούτη.


Η τελευταία απειλή στρέφεται κατά των ανθρώπων που επιλέγουν την αποτέφρωση αντί της ταφής. Και επιχειρηματολογούν με την γνωστή τακτική της πνευματικής βίας, χρησιμοποιώντας ωμές λέξεις που υποθέτουν ότι θα προκαλέσουν φόβο. Σε μια μεσαιωνικού τύπου ανακοίνωση η Εκκλησία «απειλεί» τους Έλληνες ότι δεν θα έχουν κηδεία στην εκκλησία , αν επιλέγουν την ταφή. Φυσικά. Η Εκκλησία δεν ήταν ποτέ  φιλιεύσπλαχνη.  Είναι και κακή και εκδικητική.
Στην ανακοίνωση της Εκκλησίας εμπεριέχεται και η ακόλουθη φράση: «για το ήθος της Εκκλησία μας, αυτή η διαδικασία μηχανικού αφανισμού του σώματος δεν τιμά τον νεκρό. Η Εκκλησία αρνείται ότι είναι αξιοπρεπές για τον κεκοιμημένο άνθρωπο να καεί σε κλίβανο και να θρυμματισθεί σε μίξερ».
Ενώ είναι ανθρώπινο να τον τρώνε τα σκουλήκια. Φυσικά προ Χριστούν οι άνθρωποι αποτεφρώνονταν , άρα δεν μας λέει η Εκκλησία τι θα γίνει με τον Παράδεισο.
Αυτά  είναι αυτονόητα. Η Εκκλησία εξακολουθεί να λυπάται επειδή  αποσυντέθηκε και τελικά καταλήφθηκε η θεοκρατική βυζαντινή αυτοκρατορία την κληρονομιά της οποίας πληρώνουμε ακόμη με τις σχέσεις Εκκλησίας –κράτους.
Αυτή η αντκοινωνική στάση έχει και την συμφέρουσα πλευρά της. Ότι όσο οι αποτεφρώσεις θα αυξάνονται , τόσο θα χάνει έσοδα η κάθε ενορία. Γιατί στην Ευρώπη το ποσοστό αποτεφρώσεων ξεπερνά το 60-70%, άρα θα προκύψει πρόβλημα . Εκεί οφείλεται η οργή τους. Αλλά και στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεφεύγουν από τα δόγματα και νοιώθουν όλο και ελεύθεροι κάνοντας τις δικές τους επιλογές.

Κρίση στην ευρωζώνη

Ιανουάριος 2015-Ιούνιος 2015
του Διονύση Σταμπόγλη, δημοσιογράφος
Στις 30 Ιουνίου 2015, έκλεισε ένας "κύκλος" ιστορικών θα λέγαμε γεγονότων για την Ελλάδα, αλλά και για την ευρωζώνη και την Ε.Ε., με αντίκτυπο και σε άλλες χώρες του Πλανήτη. Ο "κύκλος" αυτός άρχισε τυπικά στις 25 Ιανουαρίου 2015 όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται από τις εκλογές πρώτο κόμμα και σχηματίζει κυβέρνηση με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.)
Για ορισμένους, ο "κύκλος" αυτός των ιστορικών γεγονότων ξεκίνησε νωρίτερα από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2014 όταν όλα έδειχναν ότι η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει τα μέτρα του Μνημονίου, για την υλοποίηση των οποίων είχε δεσμευθεί έναντι των εταίρων στην ευρωζώνη και την Ε.Ε. Οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μέτρων ήταν ορατές σε όλους και προκάλεσαν αντιδράσεις στην ευρωζώνη και στις αγορές που δεν έβλεπαν να υλοποιούνται οι μεταρρυθμίσεις.

Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο

E-books

του Νικόλαου Λάου

Μεθεξιολογικό Μανιφέστο

Η Φιλοσοφία της Μέθεξης ως Ελληνική Πνευματική Στρατηγική

 

Γεωπολιτική, Γεωοικονομία και Χρηματοοικονομική

Ένας σύγχρονος πολιτικός, οικονομικός και επιχειρηματικός οδηγός από το Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies και την R-Techno Private Intelligence Company

 

Η παρακρατική δράση

Tων ελληνικών ακροδεξιών/φασιστικών δυνάμεων

 

Επενδυτικός Οδηγός 2015

Ενόψει του 2015, με τον παρόντα επενδυτικό οδηγό, συνοψίζουμε και αναλύουμε μείζονος σημασίας ζητήματα διεθνούς πολιτικής οικονομίας που διαμορφώθηκαν το 2014 και εξηγούμε τη δυναμική τους, προβλέποντας το πώς μπορεί να εξελιχθούν το 2015.