Απολαυστική απάντηση του προέδρου του ΔΣΑ στην δήλωση Γεωργιάδη ότι “100 συνταγματολόγοι να μαζευτούν και να βαράνε το κεφάλι τους στο πάτωμα, ο νόμος ισχύει», αναφερόμενος στο νόμο ότι οι πολίτες δεν ενημερώνονται αν παρακολουθούνται αν δεν πρώτα δεν περάσουν τρία χρόνια.
Το θέμα όμως αυτό βρίσκεται ήδη στο ΣτΕ όπου θα κριθεί η συνταγματικότητά του. Το ζήτημα δεν είναι αυτό αυτή τη στιγμή και το ξέρει ο παρακμιακός υπουργό. Το ζήτημα είναι αν η ΑΔΑΕ έχει δικαίωμα να κάνει έρευνες σύμφωνα με το Σύνταγμα και οι συνταγματολόγοι σύσσωμοι είπαν ότι έχει το δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμα επιδιώκει να αφαιρέσει η γνωμοδότηση Ντογιάκου. Ιδού η απάντηση Βερβεσού στον Γεωργιάδη:
«Ο Ντογιάκος στην γνωμοδότησή του λέει ότι ΑΔΑΕ δεν μπορεί να κάνει έλεγχο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για το αν τηρεί τον νόμο και να της επιβάλλει πρόστιμα. Δεν μπορεί να ελέγξει τα στοιχεία για να ενημερώσει την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η ΑΔΑΕ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταντήσει ένα διακοσμητικό θεσμικό όργανο, ένα αδειανό πουκάμισο και να έρθει ο νόμος να της αφαιρέσει αρμοδιότητες που της έχει δώσει το Σύνταγμα. Αυτό είναι πρωτόγνωρο, δεν ξέρω πόσοι πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο αλλά αν κάποιος πρέπει να το χτυπάει δεν είναι οι συνταγματολόγοι κάποιοι άλλοι πρέπει.
Ότι σε μία ελληνική δημοκρατία θα λέμε ότι ο νόμος απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να κάνει τον έλεγχο τον οποίο της έχει επιφυλάξει το Σύνταγμα. Κάπου αλλού βρισκόμαστε, δεν βρισκόμαστε σε χώρα ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού».